Waterwandelen

Een waterwandeling is een unieke ontdekkingstocht door het water. In een wetsuit waadt je door het water van de fortgracht. Een enorme uitdaging; probeer maar eens op de been te blijven als je voeten geen vaste ondergrond vinden maar modder. Met je zintuigen op scherp, voel je de stroming van het water, de wisselende temperatuur, zie je lichtspiegelingen van de zon, ruik je de kleigeur en hoor je boven je de populieren zachtjes ruisen. Je ziet de natuur vanuit een ander perspectief en je ervaart jezélf vanuit een ander perspectief. En vanuit dit lage kikkerperspectief kijk je in stilte op naar het imposante fort. Een geweldige ervaring, Een beetje vreemd maar wel leuk!

 

Als je van water houd, je een tikje een avontuurlijke inslag hebt en je je grenzen durft te verleggen, dan is dit de  ideale inspannende én ontspannende activiteit voor jou!

Het is geschikt voor particulieren en bedrijven, trainers en teamcoaches.

 

Leeftijd vanaf 16 jaar

Waterdansen

In het water dansen is heel anders dan op het land. Je hebt te maken met opwaartse druk, tegendruk, vertraging en een ondergrond die zowel opzuigt als omhoogduwt. Dus eerst rustig wennen aan het water en de ondergrond. Daarna maken we er volop gebruik van. 

  • Door de stuwing van je adem beweeg je je voort als een octopus in het water. 
  • Je danst op het geluid van de wind in de populieren.
  • Je float met je bovenlichaam op het water, terwijl je onderbenen in de modder steken. 
  • En je huppelt op de wolkachtige structuur van de ondergrond, met je ogen dicht. 
  • Genoeg inspiratiebronnen voor een speels en creatief waterballet.

 

Leeftijd vanaf 16 jaar.