Particulier

 

Geschikt voor particulieren zoals vrienden, familie en (sport)teams.

 

Samen een unieke ervaring beleven? Dan is dit een prima gelegenheid.

Centraal staan ervaren, verbinden, spel en plezier. 

 

Voor waterwandelen/waterdansen geldt:

  • Minimale leeftijd is 16 jaar.
  • Groepsgrootte 1-8 personen.
  • Voor mensen met medische-en lichamelijke klachten (zoals allergie, hartklachten, epilepsie) raad ik aan uw huisarts te raadplegen en contact met mij op te nemen.

Zakelijk

Voor bedrijven & instellingen.

 

Geschikt voor een (management)team of afdelingsuitje.

Een dansworkshop, waterwandeling of waterdans is een grensverleggende activiteit in een bijzondere omgeving. In grensverleggende situatie leer je elkaar anders kennen. Naast het persoonlijke ervaren en voelen, spelen samenwerken, samen beleven, plezier hebben en het inspelen op het onbekende een belangrijke rol bij het waterwandelen. Voor meer verdieping en teambuilding maken we graag een op maat samengesteld programma, dat aansluit op de doelen en wensen van het bedrijf of instelling.

  • Groepsgrootte 1-15 personen.

Voor trainers & teamcoaches.

 

Een waterwandeling is een ideale aanvulling op een training of begeleiding. Het is dé ultieme stilte wandeling of wandelmeditatie tijdens of na een (mindfulness) training. Een belangrijke meerwaarde van een waterwandeling is dat tijdens een waterwandeling het 'hier en nu' onmiddellijk op zijn plaats valt. Het afdalen in de fortgracht en het balanceren op de onzichtbare en zachte bodem, focust de aandacht scherp op het fysieke en mentale bewustzijn en na enige

gewenning ook op de mooie omgeving. Voor coaches kan een waterwandeling een aanvulling betekenen bij begeleiding van cliënten. Een waterwandeling is letterlijk en figuurlijk een wandeling boven en onder de waterlijn. Het zichtbare en onzichtbare komen hier samen; wat zie ik, wat voel ik, wat ervaar ik en kan of doe ik daar iets mee?

  • Groepsgrootte 1-15 personen.